img3

Varebilnu.dk hjælper dig gerne med at få overblik over priser på flytning i Galten. Vi forstår godt, hvis du synes, at det kan være lidt af en jungle at finde hoved og hale i flyttepriser i Aarhus og omegn. Du er sikkert undervejs i din søgning også stødt på de internethjemmesider, hvor man bliver tilbudt 3-4 tilbud på flytning. Ved et par hurtige indtastninger hævder de tilknyttede flyttefirmaer, at de vil kunne give dig et flyttetilbud.

Denne fremgangsmåde med at levere priser på flytning i Galten er vi hos Varebilnu.dk ret skeptisk over for. Og at turde overlade sit dyrebare indbo til fremmede mennesker, man aldrig har talt med, finder vi ikke ganske betryggende. Vi hører også om flytninger, der i sidste ende blev meget dyrere end aftalt, fordi man havde “glemt” forskellige tillæg for trapper, ekstra flyttekasser og afstand til pålæsningssted m.v. En isoleret set lav timepris er ikke meget værd. hvis det endelige timeforbrug viser sig at være unødig højt.

Hos Varebilnu opererer vi med faste og gennemskuelige priser på flytning i Galten. Priserne er baseret på et uforpligtende gennemsyn af din flytteopgaves omfang. Ring og hør mere herom.

Både vores flyttetilbud og flytninger på timebasis tager udgangspunkt i nedenstående priser:

Flyt selv med 17 m3 flyttevogn : 499 kr. pr. time

Flyt selv 40 m3 flyttevogn 600 kr. pr. time

Totalflyt 2 flyttemænd + flyttevogn 1.000 kr. pr. time

Totalflyt 3 flyttemænd + flyttevogn 1.500 kr. pr. time

Alle priser er inkl. moms. Der afregnes for min. 2 timer. Herefter pr. påbegyndt 15 min.