img2

Flytning i Galten

Flyttefirma i Galten

Vælg et pålideligt og ansvarsfuldt Galten flyttefirma til din flytning

Skal du flytte til eller fra Galten. Her er den rigtige hjemmeside for dig. Varebilnu.dk står for flytning i Galten til priser, der er til at forstå. Hos Varebilnu.dk er vi klar til at sammensætte en løsning, der matcher dine specifikke behov. Flyt Selv eller Totalflyt – alt efter tegnebog og temperament. Inkl. et gratis og helt uforpligtende tilsyn!

Ja, du læste rigtigt. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilsyn, inden vi giver et tilbud på din konkrete flytteopgave. Når vi kender opgavens omfang kan vi give et tilbud med en fast pris, som ikke bliver korrigeret undervejs i flytteprocessen. Slip for økonomiske bekymringer i forbindelse med flytningen – der er nok af praktiske ting, du skal tage dig af.

Planlægning og forberedelse er en nødvendighed for at opnå et godt resultat omkring din flytning i Galten. Hos Dit Flyttefirma i Galten – Varebilnu.dk – står vi klar til at planlægge din flytning i tæt samråd med dig. Vi møder op med erfaringen, og du møder op med den vigtige viden om dit indbo og din bolig. Med udgangspunkt i dine krav og forventninger og vores 20 års erfaring lægger vi en fast plan for din flytning i Galten.

En god ide er det at læse vores 10 pakkeråd, hvor vi bl.a. beskriver, hvordan du bedst pakker dine flyttekasser, hvor du køber de rigtige kasser og hvor stor en flyttebil, du skal bruge til din flytning. Hvis du vælger vores tilbud om Totalflyt, kan du gratis låne professionelle flyttekasser hos os.

Læs mere om vores flyttetilbud på www.varebilnu.dk. Skal du flytte mellem Aarhus og København, har vi Danmarks mest attraktive og faste pris på flytning, og har du behov for opmagasinering af møbler eller andet indbo, henviser vi til vores samarbejdspartner Pulterkammer.dk.

Hos Varebilnu.dk har vi alle de nødvendige hjælpemidler til en problemfri flytning. Alle vores biler har hydraulisk lift og luft undervogn, som giver dit flyttegods optimal beskyttelse under transporten. Vores 18 meter lange flyttelift får dit flyttegods sikkert og nemt ned fra 6 sals højde. Vores flyttelift er i modsætning til vores konkurrenters monteret på en trailer og ikke på en lastbil. Det betyder, at vi kan komme ind i baggårde og smalle gyder.

Ring og få en uforpligtende snak om din kommende flytning, også hvis du bare har brug for et godt råd.